професионална хигиена

Животот е премногу краток за да го потрошите чистејќи го Вашиот дом.
Добредојдовте кај АНДОТЕХ. Ние сме цврсто посветени на заштитата на Вашиот дом и на животната средина. Нашата компанија обезбедува  висок квалитет на чистење на станбени и деловни простори и имаме изградено репутација за обезбедување на сигурни услуги по конкурентни цени.
Сите производи кои ги користиме за чистење се еколошки стабилни, безбедни за околината и Вашето здравје, се служиме со професионален алат и опрема кои обезбедуваат длабоко и детално чистење на Вашиот дом.
Нашата цел е да обезбедиме врвен кавалитет на чистење за најдобра можна цена. Нашите професионалци се едуцирани и целосно осигурани, тие навремено се појавуваат со целокупната потребна опрема и се подготвени за работа.
Вашето задоволство е важно за нас, а ние гарантираме дека ќе бидете задоволни со квалитетот на нашите услуги:
  • Хигиеничарски услуги
  • Машинско перење на тврди подови и гарнитури
  • Машинско перење на теписи и теписони
  • Перење на секаков вид на завеси
  • Чистење на достапни и недостапни стаклени површини, кровови и др

Галерија

НИЕ ПОСТОИМЕ ЗА ВАС