Реновирање и одржување на Вашиот дом. Се грижиме за безбедноста и сугурноста на Вашето домување. Лиценциран управител со станбени згради.

Еве неколку причини зошто нашите клиенти ги препорачуваат услугите за одржување на Андотех на нивните пријатели и роднини ... • сигурни и доверливи вработени. • Една компанија се грижи за сите потребни одржувања на домот ... тоа е толку едноставно. • Ги сакам професионалноста и стручноста на вработените. • Исклучителни услуги за клиентите ... • Мојот дом е побезбеден и поздрав со Андотех. • Тоа е убаво, конечно да има некој да работи за мојот најдобар интерес. • Тоа е едноставно решение за еден од проблемите во животот. • Подарокот на дополнително време и мир на умот се бесценети. • Заштедата од страна на превентивни и проактивни одржувања. • Ние навистина веруваме дека вработените на Андотех навистина се грижат за нас и нашиот дом. • За прв пат се работи како што треба во мојот дом.