реновирање и реорганизација

Дали сте  уморни од реновирање на домот , работи кои никогаш не се завршени?

Или дали знаете дека Вашиот дом е во очајна потреба од освежување, но целиот процес на реновирање изгледа толку застрашувачки?

Од каде да започнете?

Вашиот дом е вашиот најголем и најзначаен имот и домашното реновирање треба да биде повеќе отколку само градење. Тимот на АНДОТЕХ  ќе биде Ваш партнер, заедно со Вас да управува со сите детали – големи и мали.

Без оглед на Вашите потреби за реновирање, АНДОТЕХ може да помогне. Од бањи, кујни, дневни простори и надворешни простори за забава и др, стручните раце на вработените од АНДОТЕХ ќе ги задоволат Вашите барања и вкусови. Квалитет на производите, одлична изработка и конкурентна цена, нека биде АНДОТЕХ Вашиот прв избор:

  • Молерофарбарски услуги
  • Ѕидарски и гипсарски услуги
  • Лепиме секаков вид на плочки и мермер
  • Лимарски услуги
  • Изработка на кошулица
  • Промена на врати и прозори

Галерија

СЕ НА ЕДНО МЕСТО ЗА ВАШИОТ ДОМ.